Informationen über CurbFlip

So funktioniert es

Hoe het werkt

Drivers: Zoeken - Boek - Save

Eigenaren: Lijst - Boek - Earn

Parkeerplaats Eigenaren: List - Boek - Earn

Wij maken het makkelijker voor u om uw parkeerplaats! Wij helpen om uw aanbiedingen te kijken mooi met extra foto's, video's en tekst. We werken ook samen met chauffeurs die altijd op zoek naar parkeerplaatsen.
Hier zijn een paar lijst tips:

1. Wees grondig in uw profiel. Geef een boeiende beschrijving met inbegrip van wat er in de buurt. We zullen de markt van uw parkeerplaats naar onze chauffeur gemeenschappen. Ook, voeg top kwaliteit foto's! We helpen.

2. Bepaal uw planning op uw vermelding, zodat chauffeurs data kunt selecteren. Houd er rekening mee dat we bieden de flexibiliteit om elke dag te boeken, wekelijks of maandelijks. Dit betekent dat u maximaal 3 lijsten voor een parkeerplaats te hebben!

3. Share! - Ons doel is om de beste bestuurders met uw parkeerplaats sluit dus help ons het woord te verspreiden en te bouwen onze community! Wanneer u berichten op social media in uw parkeerplaats, gebruik #Parking, #CurbFlip #ParkingSpace en we zullen opnieuw delen en hebben af ​​en toe kortingen aan degenen die het woord helpen verspreiden.

Uw advertenties zijn gratis, maar wanneer het boeken, rekenen wij een service fee (16% + paypal fee) te helpen houden de lichten aan bij CurbFlip. * Belangrijk * Als uw parkeerplaats niet boekt, betaalt u nooit ons niets. Als u vragen heeft over de prijsstelling, aan de slag, of op enig moment hulp nodig heeft neemt u contact op met ons op via support@CurbFlip.com.
 
Drivers: Zoeken - Boek - Save
Het boeken van een parkeerplaats nog nooit zo eenvoudig geweest! Het is makkelijk om te beginnen (GRATIS). U hoeft niet aan te melden om aanbiedingen te bekijken, maar zodra je een profiel dat u kunt boeken maken, en betalen voor goede parkeergelegenheid.
Hier zijn een paar tips:

1. Wees grondig in uw profiel. De parkeerplaats eigenaren waar we mee werken zijn zeer selectief en willen weten wie er in hun parkeerplaats.

2. Houd in gedachten dat we dagelijks boeken, wekelijkse en maandelijkse parkeerplaatsen. Als u nog speciale wensen, vragen met betrekking tot extra diensten zoals wifi, opladen van de batterij, transport, of iets anders, kunt u rechtstreeks contact opnemen met parkeerplaats eigenaars van hun lijst. Houd er rekening mee dat we het proces gemakkelijker voor parkeerplaatsen eigenaren, zodat zij de voorkeur te boeken via ons platform.

3. Share! - Ons doel is om bestuurders met de beste parkeerplaatsen aan te sluiten dus help ons het woord te verspreiden en te bouwen onze community! Wanneer u berichten op social media in de parkeerplaats, te gebruiken #Parking, #CurbFlip #ParkingSpace en we zullen opnieuw delen en hebben af ​​en toe kortingen aan degenen die het woord helpen verspreiden.

CurbFlip is de gemakkelijkste manier voor bestuurders om flexibele parkeerplaats tijd te boeken.
Bij het rijden tot sportevenementen, concerten, het werk, de luchthaven, of als u nodig hebt om uw auto-accu op te laden, de CurbFlip gemeenschap is het antwoord.
Vind de beste parkeerplaatsen, schema tijd (1 dag, 1 week of 1 maand blokken) en naadloos betalen met een paar klikken. Wij zorgen voor de rest, zodat u het beste gebruik van uw tijd te maken!

CurbFlip Q en A
WAT ALS ER ZIJN GEEN PARKEERPLAATSEN OPGENOMEN in mijn omgeving?
Start de trend! Door als eerste naar de lijst in uw omgeving, alle van de aandacht van de mensen in, of reizen naar uw omgeving is gericht op u en u alleen.
 
Hoeveel moet ik LADEN TE HUUR MIJN PARKEERPLAATSEN?
Wat maakt het de moeite waard voor u. Misschien heb je niet wilt weergeven die grote parkeerplaats in de perfecte uitstekende locatie voor een arm en een been, maar je kan ernstige inkomen te maken door het huren van het consequent over en voorbij. Uw parkeerplaats is net lag daar op de grond, te wachten om te gaan werken voor je. Op het einde, de prijs moet gewoon zijn wat hoeveelheid maakt het de moeite waard voor u.
 
Wie kan lid worden?
Iedereen kan meedoen! Maar niet iedereen kan noodzakelijk blijven. We zullen voortdurend giet over beoordelingen, transacties en lijsten om onze legitimiteit te handhaven en het vertrouwen binnen de gemeenschap. Wij denken CurbFlip kunnen een groot goed voor de hele gemeenschap, maar we hebben uw hulp nodig om ervoor te zorgen dat de juiste mensen betrokken zijn.
Ontmoeten en verbinden met anderen uit de gemeenschap. Vind grote parkeerplaatsen. Deel je ongebruikte parkeerplaats.
 
Instagram: @CurbFlip Facebook: CurbFlip Twitter: @CurbFlip Tumblr: CurbFlip.tumblr.com