Informationen über CurbFlip

Info

De Airbnb parkeerruimte Rentals
CurbFlip is de makkelijkste manier voor u om te verhuren extra parkeerplaats of oprit.
We helpen bestuurders overal goede parkeergelegenheid in de buurt van banen, concertzalen, sportstadions, luchthavens, stranden, en evenementen.
Traditionele parkeren kan duur zijn, zelfs als je een parkeerdek met ongebruikte ruimte te vinden. Parkeren voor de werkgelegenheid kan super duur zijn. Terwijl u dit leest, zijn 50 miljoen drivers op zoek naar betere parkeergelegenheid deals.
Verdien geld met het verhuren van uw extra parkeerplaats. Uw vermelding is gratis! (En we helpen om het er mooi)

CurbFlip - Een parkeerplaats Marketplace


De CurbFlip Guide To veilig verhuren van uw oprit

Bij het verhuren van uw oprit, moet de volgende regels gelden altijd:

U wilt een eenvoudig teken up proces

U wilt in staat zijn om snel te melden met een e-mailadres of via een sociaal netwerk zoals Facebook. Je moet in staat zijn om in te loggen, zelfs als je niet klaar bent om te verhuren uw parkeerplaats. Meld je aan voor top rated apps moet minder dan één minuut duren. CurbFlip zorgt voor snelle aanmelden, en in tegenstelling tot alle andere parking app, hoef je niet aan te melden om te zien de ruimtes in uw regio beschikbaar.

U wilt in staat zijn om termen toe te voegen

CurbFlip wordt geleverd met basis huurvoorwaarden die u en uw ruimte te beschermen. Maar laten we eerlijk zijn, alle parkeerplaatsen waren niet gelijk gemaakt. CurbFlip geeft u de mogelijkheid van het toevoegen van extra termen aan uw huurovereenkomst die aan uw specifieke parking situatie past. Aanvullende voorwaarden kunnen bestaan ​​uit instructies voor de toegang tot het strand, geluidsniveaus, waar, wanneer, of hoe om te parkeren.

Privacy is zeer belangrijk

Jij en iedere bestuurder vereist zal zijn om persoonlijke informatie te geven. Uw browser moet deze gegevens overzetten naar een app voorzien van SSL-certificaten (Secure Sockets Layer) voor elk domein en subdoman wordt gebruikt. CurbFlip heeft een gevestigde privacybeleid en zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen.

Je moet in staat zijn om contact met de chauffeur over uw parkeerplaats

Als u het verhuren van uw ruimtes wekelijks of maandelijks, wil je een app die een messaging-systeem. CurbFlip messaging geeft u de mogelijkheid om de bestuurder voor contact, tijdens of na de transactie. Dit geeft u de mogelijkheid om begrip en verstandhouding.

Je moet in staat zijn om uw vermelding actief of inactief te maken

U wilt kiezen wanneer te verhuren en wanneer niet te huur. Vakanties zijn grote tijden te verhuren uw parkeerplaats, maar als je familie komt naar de stad, u uw parkeerplaats voor familie nodig. CurbFlip kan listings inactieve (of weer actief) in real-time te maken.

Je wilt niet om geld te verwerken (Very Important)

Uw betalingstransacties moet cashless voor uw veiligheid. CurbFlip is in staat om elke vorm van betaling te verwerken. CurbFlip verzorgt de planning, facturatie, betalingen en collecties voor jou, niet een derde partij. Betalingen komen rechtstreeks aan u.

U wilt in staat zijn om uw chauffeurs waarderen

CurbFlip is een app die het vertrouwen ingebouwd door zodat u uw huur ervaring met een chauffeur tarief. Het is toegestaan ​​om een ​​opmerking of bekijk commentaren geschreven door iedereen.

Wilt u misschien denken over meer dan alleen auto's

Als u de beschikbare ruimte, moet je deze overwegen, CurbFlip kunt u ruimte huren om meer dan alleen auto's. Fietsen, motorfietsen, recreatie voertuigen, campers en boten moeten ook parkeren.
En tenslotte,

U wilt eigenlijk krijg je parkeerplaats gehuurde

U kunt profiteren van de gratis marketing mogelijkheden van CurbFlip. Voor een persoonlijk tintje, CurbFlip laat u uw eigen foto's toe te voegen van uw oprit. CurbFlip heeft mapping software en social media, zodat uw parkeerplaats kan worden gebracht geïntegreerd, getweet, of weergegeven om bestuurders in de buurt. Plus als je niet savvy zijn marketing, elke vermelding wordt geanalyseerd en verbeterd om CurbFlip de handelsnormen voldoen.


Ontmoeten en verbinden met anderen uit de gemeenschap. Vind grote parkeerplaatsen. Deel je ongebruikte parkeerplaats. Instagram: @CurbFlip Facebook: CurbFlip Twitter: @CurbFlip Tumblr: CurbFlip.tumblr.com